Optimal hälsa

Varje cell i människokroppen behöver och använder Redox Signalmolekyler som budbärare i kroppen och som levererar livsviktiga budskap med information som behöver åtgärdas för att cellerna ska kunna kommunicera med varandra och förhindra problem.

Dessa budbärare som görs i cellerna skickar uppmaningen om hjälp för att få immunförsvaret att agera, varna ditt immunsystem där det behövs i kroppen. Vissa cellbudbärare är kulorna i ditt immunsystem som utplånar utländska inkräktare innan de går ur kontroll.

Redox signalmolekyler är för många den saknade länken till fullt välmående och har breda tillämpningar genom att bidra till en ökad cellförnyelse som hjälper människor att må bättre, orka mer och fungera som när vi var yngre. Samtidigt blir också huden föryngrad, slätare och med färre rynkor.

redooxx

Tillförsel av redox signalmolekyler hjälper kroppen till homeostatisk balans vilket innebär att hypofysen balanseras.

När hypofysen kommer i balans blir också våra hormonproducerande körtlar i balans och vi mår bra.

  • Vår naturliga produktion av redox signalmolekyler minskar successiv för varje årtionde och vid 70 år har vi endast 30% egen produktion.
  • Vår hälsa försämras av oxidativ stress; miljögifter, syntetiska gifter, emotionell stress och dålig livsstil mm.
  • Med tillskott av redox signalmolekyler dämpas oxidation och vi hjälper kroppen till snabbare återhämtning

Efter årtionden av forskning har man lyckats med att stabilisera exakt samma redox signalmolekyler som vi redan har i kroppen. Det öppnar upp en möjlighet och bevisar - att vi kraftfullt kan påverka vår hälsa på ett positivt sätt.

För första gången i historien, finns nu alltså ett NATURLIGT TILLSKOTT som innehåller dessa signalmolekyler, våra naturliga budbärare som koordinerar alla celler och organ till ett samarbete.

redox-gifen-mindre

Molekylerna finns i flytande form - insidan-ut eller som en kräm som appliceras på huden - utsidan-in.

Vill du uppnå 100 poäng eller fortsätta den nedåtgående trenden?

Investera i din hälsa och testa minst 3–6 månader. Gör därefter om ditt test.

BESTÄLL HÄR