Om oss
Elisabeth och Åke Gustafson

elisabeth och ake gustafson

VÅGA VÄLJA VÄGRA

Vetskapen att vi kan uppnå optimal hälsa och att vi själva kan påverka våra liv att återfå hälsan fullt ut inger både sinnesro och trygghet.

Vi består av miljon-tals celler som kan jämföras med små fantastiska maskiner som arbetar dygnet runt och som vet exakt vad de behöver göra och hur de ska utföra sitt arbete för att hålla oss friska – men vi måste ge dem förutsättningarna. Många människor söker alternativ och komplement till medicin och då är tillskott av bioaktiva signalmolekyler ett säkert val för den som önskar kunna leva som man önskar och åldras utan besvär.

”Det är enklare att bromsa diffusa symtom som pågår under ytan, innan dessa utvecklats till något allvarligare”.

”Det var en tillfällighet som förde mig till ASEA då jag drabbades av en allvarlig hälsoutmaning för drygt 3 år sen och fick vid samma tidpunkt, vetskap om teknologin” - eller som Elisabeths läkare sa: ”Det var ASEA som hittade dig”.

Efter en djupdykning i teknologin på vetenskaplig nivå förstod jag Elisabeth att det var en exceptionellt viktig produkt, som alla människor behöver pga. livsstil och alla miljögifter vi ständigt utsätts för. Inte bara viktig - utan signalmolekyler är förutsättningen för allt liv.

”Det viktigaste för mig är att det är ett seriöst företag med en värdegrund och etik som stämmer överens med min”. ”Att arbeta med företaget ASEA är det mest fascinerande, mest givande och det roligaste arbete jag haft under min levnad. Företaget erbjuder utbildning till personlig utveckling och vi utbildar samtidigt andra när vi sprider teknologin över planeten ”.

Vi uppmuntrar alla att sätta sig in i teknologin eller prova den själv under 3-6 månader: ”vi vet att tillskott av redox bioaktiva signalmolekyler åstadkommer saker i kroppen som ingen ens kan drömma om – förutom att hjälpa kroppen att hela sig själv hjälper signalmolekylerna även kroppen att bromsa åldrandeprocessen. Vem vill inte leva frisk, längre, yngre?

 

OM ELISABETH OCH ÅKE

Med lång erfarenhet av rehabilitering, utbildning och entreprenörskap engagerar sig Elisabeth och Åke med stor entusiasm för att förändra liv genom att hjälpa andra att förändra sina liv. ”Den som bestämmer sig för att vara öppen och läsa instruktioner utanför boxen kan ta kontroll över både sin hälsa och sin ekonomi”, säger Åke. ”Vi är båda kreativa och jordnära personer som uppskattar det enkla, naturliga och ursprungliga”, tillägger Elisabeth.

Åke som har ett förflutet inom elektronikindustrin, använder idag sin kunskap till att utveckla egna miljövänliga produkter för både land och hav. Elisabeth, sjukgymnast och feldenkraispedagog har en lång erfarenhet av både utbildning och rehabilitering.

kunskap

Sedan en tid tillbaka har paret arbetat med att utbilda andra i en ny teknologi som heter redox signalmolekyler, som vi redan har men som vi förlorar i takt med åldrandet. Generellt kan nämnas att ett litet barn har 100% egen produktion signalmolekyler och en 70-åring endast 10%. Det är därför åldrandet börjar synas på utsidan och vi behöver vila och orkar inte lika mycket som när vi var yngre. Obalanser kan uppstå och vi kan drabbas av hälsoproblem.

Elisabeth har sina rötter i Skärgården nära havet och Åke kommer från jordbruksbygd i Uppland.” Både vatten och jord är grundförutsättningar för liv eftersom våra celler består av 95% vatten och näringen vi äter ska odlas i giftfri jord, säger Elisabeth

”Ytterligare en förutsättning för liv är just dessa signalmolekyler som vi har erfarit är det mest fundamentala idag för att leva frisk längre. ”Våra entreprenörskap förenas i och med att det handlar om elektriska processer där det krävs signaler för att både maskiner och kroppen ska fungera; två helt olika områden men med en gemensam nämnare:  elektricitet”, informerar Åke lite skämtsamt och fortsätter: ”Vår önskan är att människor ska ha modet att ta kontroll över sina egna liv och inte överlämna den till andra”.

För 10 år sen, fick vi djupare kunskap i hur man skapar passiva inkomster och då väcktes tanken och intresset till förändring. På den tiden hade jag Elisabeth lönearbete på landstinget då tid byttes mot pengar.

”Idag får vi betalt efter vår egen insats och har friheten att arbeta när vi vill och att arbeta med ASEA har lyft oss upp till ytterligare nivå, där vi får betalt för antalet människor vi hjälper till ett bättre liv, både med välbefinnandet och finansiellt”.

”För de som bestämmer sig på allvar för ASEA blir inte livet detsamma igen. Det har visar sig vara en livsförändrande produkt på många nivåer” – livet blir mycket bättre! Dessutom är det roligt att åldras frisk och stark.

ake gustafson

ÅKE

”Min fördjupade kunskap om kroppens funktioner är ovärderliga! För egen del har jag erfarit en ovanligt snabb återhämtning efter en komplicerad ortopedisk skada och en hjärtoperation. Dessutom har min hår- och skäggväxt ökat vilket tyder på att något händer på insidan trots att jag är en skeptiker och önskade att jag hade ett ”teknisk rapport” på vad som händer! Inser dock att det är omöjligt eftersom alla människor är olika – huvudsaken är att det funkar och alla mina värden är på topp! Jag är tacksam att Elisabeth övertygade mig om att börja med ASEA:s signalmolekyler”.

elisabeth gustafson

ELISABETH

”Mitt yrke har handlat om hälsa och mina personliga erfarenheter varit så ofattbart stora, så jag är övertygad att ASEA:s signalmolekyler fungera även vid allvarligare hälsoproblem. För egen del har min återhämtning varit mycket framgångsrik – och jag har helt avvikit från statistiken!  Klart att jag är tacksam och vill bidra genom att sprida produkten vidare. Det är många människor med diffusa problem som skulle få stor fördel av ASEA:s signalmolekyler. Många prioriterar inte sin hälsa fullt ut eller är skeptiska till nytt, särskilt då inte doktorn rekommenderar eller finns att köpa i butik.

Hur det fungerar i cellerna...

https://vimeo.com/421498801

dator med moln

VAD ÄR DIN ANLEDNING?

ETT: Du letar efter specifika svar och information för din egen hälsa och vitalitet?

TVÅ: Du letar efter specifika svar och information som kanske kan hjälpa någon du känner för att förbättra deras hälsa och vitalitet.

TRE: Du skulle vilja upptäcka hur du kan få se och känna dig yngre.

FYRA: Du är en idrottsman och vill uppnå din maximala förmåga.

www.athleteedge.com

FEM: Du vill förebygga din hälsa och uppnå ännu högre vitalitets nivåer.

SEX: Du letar efter en extra inkomst och vill fortsätta med det du gör idag eller du drömmer om att skapa en livstidsinkomst.

Eller drömmer du om att ägna dig åt välgörenhet?

https://linktr.ee/gift4humanity

För den som vill ägna sig åt VÄLGÖRENHET finns det många möjligheter i ASEA advancinglife, där man bedriver flera olika välgörenhetsprojekt, klicka på länken:

Home

”När vi grundade Advancing Life Foundation 2015, bestämde vi oss för att ta itu med världens kroniska sjukdomar som upprätthåller lidande”, säger ASEAs grundare Tyler Norton.

Advancing Life Foundation 5 Year Look Back

https://www.youtube.com/embed/qRLg3MD3OAE

anledning

Oavsett om du är intresserad av att ta itu med ditt välbefinnande genom ASEA:s - produkter eller är öppen för andra inkomstalternativ, tveka inte att kontakta oss för mer information.

OBS!  Intresserad att beställa? Vänd dig i första hand till den person som först tipsade dig om ASEA:s produkter, se under KONTAKTER.