Om oss

elisabeth

Jag heter Elisabeth Gustafson, är utbildad Leg. Sjukgymnast & Aukt. Feldenkraispedagog, bosatt i Knivsta och har 30 års erfarenhet av rehabilitering, utbildning och projektarbete.
Min passion i livet har varit och är fortfarande att hjälpa andra till ett bättre liv.

Efter ett långt yrkesliv drabbades jag av en mycket allvarlig sjukdom med dålig prognos. Då först föll äntligen bitarna på plats. Med vidöppet sinne, kunskap och tålamod återtog jag kontrollen över min hälsa och mitt liv mot alla odds och mitt liv transformerades till en bättre version. Idag hjälper jag mitt team att hjälpa andra till ett mer meningsfullt och hälsosamt liv

VI ÄR ETT TEAM bestående av passionerade, tacksamma och glada individer som hjälper och utbildar andra till ett bättre och vitalare liv.

VI VISAR HUR DU ENKELT kan hjälpa andra dra nytta av produkternas hälso-, idrottsliga, anti-aging fördelar för att fler ska få uppnå ett hälsosamt åldrande och en extra inkomst i valfri storlek, beroende på insats:

DELTID HELTID LIVSTID

tummen upp
balans

BALANS I LIVET är för oss att vara fri från fysiskt, psykisk, mentalt och emotionellt obehag samt känna mening.

Uttrycket IKIGAI innebär hur vi blir LYCKLIGA och anledningen att finnas till, känna mening och syfte, glädje och passion samt hitta något världen behöver, göra gott för andra, bli bra på det och bli betald för vad du gör.

Känna TACKSAMHET över att få leva vidare och kunna åldras utan krämpor och obehag.

ÄR DU EN PERSON SOM

…har drömmar och önskan om något mer?
…vill leva livet istället för att genomlida livet med fysiska & emotionella begränsningar
…söker mer balans och harmoni i livet?
…som är beredd att gå utanför din komfortzon och offra något du gör idag, för att få ett mer meningsfullt och rikare liv?
…tycker om att hjälpa andra och göra avtryck i världen?
…har kurage och ett öppet sinne och som inser att den biologiska forskningen är vår framtid?

DÅ KAN DET HÄR VARA NÅGOT FÖR DIG så kontakta oss!