sv Swedish

VP

En dag i början av år 2019 blev jag uppringd av min goda väninna i Sverige som undrade om jag ville följa med henne på en resa till Las Vegas samma höst. Jag som alltid har varit och fortfarande är väldigt intresserad av att resa både långt och kort sade naturligtvis genast JA. Min väninna berättade för mig att vi skulle delta i ett konvent som gäller en ny teknologi i wellness branschen. Den här teknologin är 10–15 år före sin tid och redan nu har den visat sig ha en stor påverkan på människors liv. Nå - ärligt talat så var jag inte så hemskt intresserad av vad det egentligen gällde bara jag fick åka ut och resa.

Jag upplevde någonting som jag aldrig har upplevt förut. Jag kände ingen, annat än min väninna förstås, men jag blev mottagen av alla precis som om jag hade varit med i 10 år. Vilka härliga människor och vilken otrolig ledning ASEA har! Konventet fick mig naturligtvis att bli mycket intresserad av produkten så jag skrev in mig i företaget så fort jag hade kommit hem.

Jag har nu använd alla produkter som ASEA har i ett års tid. Jag har inte märkt någon förändring med det är många som säger att ju längre man har haft en obalans desto längre tid tar det att återhämta sig. Renu28 gelen använder jag mycket flitigt och jag har märkt att den stödjer huden till vitt skilda besvär. Ärr, brännmärken, insektsbett försvinner snabbt - ja det går inte att nämna vad allt denna gel kan användas till!

Jag kommer aldrig att lämna ASEA för jag vill förebygga så att jag mår bra resten av livet.

-Vivi Pacius

Scroll Up