sv Swedish

VÅRT TEAM

vart team

I TEAM KOMIBALANS.NU ingår människor med olika bakgrund och utbildning (ingenjörer, datatekniker, anställda inom stat, kommun och landsting, undersköterskor, sjuksköterskor, tandläkare, (psyko)terapeuter, forskare, ekonomer, butiksanställda, entreprenörer och egenföretagare).

Vi alla har ett gemensamt, någon berättade för oss – och vi lyssnade - när vi fick berättat för oss om ASEA och redox signalmolekyler. Vi har alla erfarit positiva förändringar; allt från livsavgörande förändringar till minskning av obehag i leder, muskler och hud!

Varför genomlida livet istället för att leva livet - utan krämpor och obehag?

Vi har hittat vetenskapliga belägg för den här teknologin och produkten och har erfarit att företaget ASEA har kommit för att stanna, med eller utan dig, det är ett legacyföretag – en plats för dig som vill skapa förändring och göra ett avtryck till eftervärlden.

VIDEO - LEGACYFÖRETAG

https://vimeo.com/463830812?fbclid=IwAR0CSL2xtBvRL32BsRoOkyBYDjodubhob91R4sgl-oLI_zzA1UPqqx39gUg

 

IMG_5445

“Inheritance is what you leave to someone,

Legacy is what you leave in someone.”

-Tom Ziglar

Nätverksmarknadsföring benämns ibland felaktigt för ”Pyramidspel”. Det är en metod som är förbjuden enligt lag. Alla företag och organisationer har en pyramidliknande uppbyggnad struktur; tex. CEO/VD i toppen och anställda under sig. I nätverksmarknadsföring är det precis tvärtom; här belönas vi efter vår insats, det är rättvist och jämlikt och alla har samma möjlighet oavsett bakgrund, kön eller utbildning.

Välkommen till ett glatt och inspirerande team!

IMG_5465b

När du investerar i din egen hälsa och även investerar i andras liv - genom att tipsa en vän - får du en belöning från företaget ASEA – då hjälper du både dig själv och andra till ett bättre liv både hälsomässigt och finansiellt.

IMG_5448