sv Swedish

VÅRA RESULTAT

Genom ökat tillskott av ASEA har vi erfarit många olika positiva förändringar genom att vår kropp och celler har fått en regelbunden påfyllnad av signalmolekyler vilket utlöser kroppens egen naturliga förmåga att reparera sina celler genom att aktivera kroppens naturliga kemiska budbärare för att låsa upp varje cells ultimata potential för förnyelse, reparation och uppfriskning.

Jag har druckit ASEAs tillskott i snart 2 månader och redan efter ett dygn började jag känna mig piggare, fick mer energi. Jag fick också bra fart på magen utan att för den skull må dåligt. Nu är jag uppe i 1 liter per dygn.

Så har jag smörjt mig med RENU28 morgon och kväll varje dag och torra fläckar som jag haft under många år har nu nästan helt försvunnit. Jag fick också mycket gott resultat på träningsvärk i ljumskar och lår då jag åkt skidor. Jag ville testa RENU28 ordentligt så jag smorde endast vänster ben och redan dagen efter var träningsvärken nästan helt borta i vänster ben men höger var det riktigt mycket värk i. Efter 2 dygn var all träningsvärk borta i vänstra benet så då smorde jag även höger. Så skönt att ha tillgång till dessa produkter.

-Chatrin Nord

Jag har druckit ASEA: tillskott i 2 år och tar det innan frukost och klockan 8 på kvällen. I början tyckte jag att jag inte kände så mycket. Det gick nog 6 månader innan jag började märka en förändring. Innan blev jag trött efter en rask promenad, en cykeltur eller någon annat ansträngande. Jag var tvungen att sätta mig ned och vila en lång stund.

Jag hade inga speciella obalanser utan tänkte helt enkelt hålla mig frisk.

Nu har jag bra energi och är uthållig både fysiskt och mentalt.

-Johan Hörman

När min vän frågade mig om jag hade hört talas om detta genombrott inom bioteknologiska produkter för välbefinnande tyckte jag egentligen inte att jag hade några problem och jag hade såklart inte hört talas om dessa avancerade lösningar. Jag kände hittills till antioxidanter, vitaminer, fettsyror och det gamla vanliga som man får info om via reklam etc.

Min upplevelse av signalmolekyler startade som en idé om att förebygga kroppens förfall och att få behålla nuvarande goda status. Jag har alltid varit mån om min hälsa på ett naturligt sätt. Har knappt ens tagit värktabletter.

Redan efter första natten förstod jag att något var annorlunda. Jag hade inte sovit så gott och djupt på många månader! Jag märkte att jag återfick min ursprungliga energi, leder blev smidigare, huden fick en ny lyster och kändes fräsch igen. Många hudmärken och hudflikar har försvunnit helt. Gråa hårstrån har blivit färre och min hårfärg är mer som när jag var 40. Jag har inte längre värmeslag på nätterna, humöret har blivit avsevärt bättre, jag är inte längre i behov av att ta hormoner, besvär med känsliga tandhalsar har försvunnit.

Min sons starka reaktion på kattpäls avstyrdes en kall nyårsnatt i Norrland. Straxt innan läggdags började han hosta och låta i luftrören…På 15 min efter att jag gav honom en klunk ASEA tillskott sov han som en stock. En annan gång hjälpte jag en flicka som fått in sin fot bland ekrarna på sin cykel. Vi smörjde med Renu28 och efter 10 min kunde hon gå hem från olycksplatsen med sin mamma utan ont i foten. Mamman ringde upp mig senare och tackade så mycket.

Idag orkar jag vara heltidsarbetande enastående mamma och en fin förälder till min tonåring. Det är värt ALLT!!! Till syvende och sist är det våra goda relationer som räknas i slutet. Och de har jag fått många fler av tack vare ASEA och fler blir det när jag berättar vidare om de förändringar i kroppen jag upplever och människor blir nyfikna på alternativ till konventionella föråldrade vägar till välbefinnande. Tur att vetenskapen går framåt!

-Maria Sastre

Kom i kontakt med ASEA för lite drygt 2 år sedan. Var då mycket trött och konditionen försämrades snabbt.
Då hade jag tidigare varit i gång med min kropp i över 50 år för att upprätthålla god fysisk form.
Under de 2 åren åt jag mycket mediciner. Kroppen har återhämtat sig och nu tar jag enbart ASEA tillskott
Jag är även åter igång med att motionera i skogen och känner inga besvär.

-Anders Berglund

Jag kom i kontakt med Asea en aprildag våren 2017 via en god vän. Hon hade själv nyligen börjat använda produkterna. Jag minns att jag tänkte att jag skulle testa i 6 månader.  Så blev det inte då jag fortfarande efter drygt 3 år fortfarande trivs bra med Aseas produkter eftersom jag mår så bra av dem.  Förutom att mitt minne idag är avsevärt mycket bättre än förut så har jag noterat jag idag kan sjunga högt både i kör och vid andra gemensamma sångtillfällen då rösten är klarare. Jag har t o m fått beröm för mina höga fina soprantoner, något som många i min ålder inte längre når upp till då de klara höga tonerna är så mycket svårare att sjunga när vi blir äldre.  Så jag är stolt över mitt yngre stämband.

Jag noterar även att jag orkar mer och återhämtar mig snabbare när jag tränar på Friskis eller joggar runt i spåret. Jag är än mer morgonpigg än jag varit förut.

Renu28 gelen stryker jag över min mage om jag känner ett molande obehag och då försvinner den inom en halvtimme, likväl har den tagit bort en fläck/ett brunt märke helt samt gör att diverse hudskador snabbare blir bättre. Jag har även använt den om jag känner obehag i halsen och då stryker jag gelen på halsen upprepade gånger varvid besvären brukar försvinna.  Jag har inte ätit apelsiner på mer än 10 år men idag kan jag äta dem utan att få ont i min mage.

Jag har även kompisar som tycker att jag idag ser yngre ut än förut, så jag kommer fortsätta använda dessa produkter och har inte en tanke på att sluta med dem – de tillhör en del av mitt liv likväl som frukostgröten då både gröten och Asea produkterna gör att jag mår väldigt bra. Jag förstår att det är fler delar i kroppen som mår bättre idag än mitt stämband och minne.

-Inga-Lill  Ohlsson

Mitt liv har fått en stor förändring sedan jag började med dessa unika produkter i mars 2018. Jag märkte ganska omgående att jag blev mycket piggare, orkade mer och återhämtar mig snabbare efter fysisk ansträngning bla. träning. Min fru säger att mitt rörelsemönster har föryngrats.

Rynkorna minskade och mina pigmentfläckar försvann. Mitt gråa hår har delvis blivit mörkare. Jag tycker jag ser yngre ut idag än innan jag började med produkterna, och jag känner mig definitivt yngre.

Med dessa positiva resultat på utsidan, kan man ju bara tänka sig vad som händer på insidan.

-Ulf Palbrink

Efter att jag kom i kontakt med ASEA och dess unika produkter i mars 2018, förändrades mitt liv. Jag har haft många komplexa utmaningar i kroppen, och mitt liv bestod av att hantera och ta mig igenom dagen på bästa sätt utifrån dagsformen. Planering och prioritering var mycket viktigt och avgörande för att mitt liv skulle fungera någorlunda bra.

När jag började använda produkterna fick jag en snabb förbättring av min livssituation.

Idag kan jag göra saker som tidigare var omöjliga.

Nu kan jag se en framtid.

-Kia Palbrink

Jag började motvilligt med kosttillskott från ASEA samtidigt som min fru började för drygt 3 år sen. Trodde inte jag behövde någonting extra, då jag mådde bra utan några besvär.

Det första jag lade märkte till var att skägget började växa…sen kom det lite mer hår …sen började håret och skägget ändra färg. Idag är det mer brunt än grått.

Efter en trafikolycka gick jag med rollator med både brutet lårben och en komplicerad knäskada i både led- och korsband. Med extra dos samt applicering av RENU28 flera gånger/dag återfick mitt knä helt ursprungsfunktionen, till ortopedens stora överraskning och han sa även att en operation inte hade åstadkommit en bättre knäfunktion.

Min kropp återhämtade sig även bra efter den stora hjärtoperationen och året därefter har jag fasat ut samtliga mediciner (16st). Jag mår bra idag, har full energi och arbetar heltid med mitt företag och har ingen tanke på att pensionera mig än. En av mina uppgifter är att utveckla nya tekniska lösningar – tror själv att även tillskottet Omega3 är till stor hjälp för att både för mitt hjärta och min hjärna fungerar så bra.

-Åke Gustafson

2020-11-26 En dag i början av år 2019 blev jag uppringd av min goda väninna i Sverige som undrade om jag ville följa med henne på en resa till Las Vegas samma höst. Jag som alltid har varit och fortfarande är väldigt intresserad av att resa både långt och kort sade naturligtvis genast JA. Min väninna berättade för mig att vi skulle delta i ett konvent som gäller en ny teknologi i wellness branschen. Den här teknologin är 10–15 år före sin tid och redan nu har den visat sig ha en stor påverkan på människors liv. Nå - ärligt talat så var jag inte så hemskt intresserad av vad det egentligen gällde bara jag fick åka ut och resa.

Jag upplevde någonting som jag aldrig har upplevt förut. Jag kände ingen, annat än min väninna förstås, men jag blev mottagen av alla precis som om jag hade varit med i 10 år. Vilka härliga människor och vilken otrolig ledning ASEA har! Konventet fick mig naturligtvis att bli mycket intresserad av produkten så jag skrev in mig i företaget så fort jag hade kommit hem.

Jag har nu använd alla produkter som ASEA har i ett års tid. Jag har inte märkt någon förändring med det är många som säger att ju längre man har haft en obalans desto längre tid tar det att återhämta sig. Renu28 gelen använder jag mycket flitigt och jag har märkt att den stödjer huden till vitt skilda besvär. Ärr, brännmärken, insektsbett försvinner snabbt - ja det går inte att nämna vad allt denna gel kan användas till!

Jag kommer aldrig att lämna ASEA för jag vill förebygga så att jag mår bra resten av livet.

-Vivi Pacius

2020-11-24 Av ASEA kosttillskott känner jag att jag är mer fokuserad, har mer energi, men kan inte direkt peka på ngt konkret förutom att min migrän är lindrigare - men tyvärr lika ofta förekommande - då den är stressrelaterad.

Jag äter Omega-3 kapslarna och har sedan jag började med dem fått en yngre hjärna; Har fått ett MYCKET bättre minne, har lättare för att koncentrera mig och tycks tåla mitt stressiga liv en aning bättre. Dessa kapslar har gjort stor skillnad för mig!

Renu28 har givit mig en yngre hud och använder den varje dag i ansiktet. Kompletterar med att stryka ut den på onda/ömma ställen på kroppen och då lindrar den mitt obehag mycket effektivt.

-Ulrika Danner

2020-11-23 Jag började med ASEA:s tillskott signalmolekyler och Renu28 i september 2019. Då hade jag svårt att röra flera leder och haltade faktiskt fram, fick inte ihop min högra hand och kunde inte knyta den. Jag hade också sedan några år tillbaka haft dåliga celler i min urinblåsa och genomgått 3 kirurgiska ingrepp.

Efter endast en vecka märkte jag hur min kropp började förändras på insidan och började fungera som när jag ung, då insåg jag att det skulle påverka andra problem positivt vad gällde mina celler som hade förökat sig till dåliga celler i underlivet. Detta gjorde att jag blev optimistisk vad gällde andra vitala delar av min kropp, jag hoppade att även dessa skulle börja fungera igen. Efter ca 8 månader var kroppen nära nog i balans och efter drygt 14 månader fick jag besked om att allt var i balans och det behövdes inte fler kirurgiska ingrepp.

Numera kan jag knyta ihop min högra hand och även knä, fotled och fingerleder är utan obehag och mer flexibla. Jag rör mig mer ledigt utan stelhet, inget obehag när jag går i trappor. Andra positiva resultat är utväxt av ögonfransar, finare lyster i ansiktet och ett återkommande hudproblem på hakan är idag helt borta samt en uppluckrad tånagel är fin igen. Använder ASEA kosttillskott även som förebyggande mot olika obalanser.

Det är uppenbart att REDOX har en stor påverkan, så att våra celler kan göra det de är avsedda att göra, nämligen att hjälpa kroppens förmåga att reparera sig själv. Jag kommer att fortsätta med ASEA och Renu28 framöver och hoppas på fler goda resultat.

-Ingbritt Wängborg

2020-11-22 Jag började med ASEA tillskott 2017 direkt när jag fick provsvar på en halsknöl. De sista åren hade jag varit trött och det kändes som om min kropp hade slutat fungera, jag hade sömnproblem, mycket oro och jag såg på huden att jag åldrades snabbt.

Tog rekommenderad max dos som komplement till medicineringen och fick snabbt många positiva förändringar. Inom 10 dagar fick jag djupsömn och blev lugn, naglar och hud förbättrades. Jag upplevde en ”inre storstädning”, som även märktes på huden och ansiktet som blev slätare. Det var ingen tvekan för mig att jag hittat det jag behövde, slutade med min medicinska behandlingen efter 11 mån, pga. biverkningarna i form av sår på benen.

Idag är jag helt återställd och kroppen fungerar igen och jag tänker leva frisk resten av mitt liv och jag har dessutom fått tillbaka min tidigare energi och arbetslust! Det är härligt att kunna jobba när jag vill, med vem jag vill och samtidigt göra gott för andra.

Det viktigaste för mig idag är att må bra och skydda och föryngra mina organ. Jag känner mig som 30 och har mer energi och färre rynkor än för 3 år sen.

Elisabeths 7 FÖRE- och 7 EFTERBILDER

-Elisabeth Gustafson

2020-11-22 Nu med facit i hand önskar jag att jag varit mer öppen för kosttillskott från ASEA när jag hörde om dem första gången 2013. Jag reagerade bara med att nonchalant skratta och sa att jag aldrig skulle dricka nåt sådant som smakar poolvatten.

Idag är jag klokare och förstår att det finns så många där ute som behöver få veta att det finns något som kan hjälpa dem.

Att få känna kroppen bli starkare, mer träningsvillig och bättre uthållighet, konstant bra humör och de hemska sendragen i benen ett minne blott. Huden är mjuk, hår och naglar är som förr.

Jag tar det som underhåll och förebyggande. Har fått cellförändringar 2 gånger - och det vill jag aldrig mer få igen.

-Karin Hillenius

ASEA:s produkter är inte avsedda att diagnosticera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom eller medicinskt tillstånd. Den presenterade informationen bör inte användas för terapeutiska ändamål eller som en ersättare för din egen läkare. Inget av de uttalanden som har gjorts har utvärderats av FDA (U.S. Food and Drug Administration). Nedanstående vittnesmål används INTE för att diagnosticera och behandla sjukdom utan det gör din ansvarige vårdgivare och läkare, inte heller ger webbutgivaren på något sätt ansvar för de som väljer att ta ASEA Tillskott, Redox Signalmolekyler eller/och vitamintillskott.