sv Swedish

REDOX
Signalmolekyler

celler

VARFÖR SIGNALMOLEKYLER?

Ålder, stress och miljögifter minskar vår CELLULÄRA KOMMUNIKATION i och mellan våra celler och vår kropp arbetar långsammare och vi får minskat naturligt skydd från kroppens förmåga att reparera sig själv genom minskad produktion av kroppens egna signalmolekyler.

Årtionden av forskning och miljontals dollar ledde till upptäckten av den banbrytande revolutionerande teknologin som kan skapa aktiva redox signalmolekyler utanför kroppen.

ASEA:s banbrytande och patentbaserade process stabiliserar dem i en ren saltlösning och som idag finns tillgänglig på marknaden, ASEA kosttillskott som innehåller signalmolekyler och som ökar cellsignaleringen och stödjer cellkommunikation – och som RENU28™, en vitaliserande Gel för huden och hela kroppen.

Detta genombrott är det första av sitt slag och det enda sättet att fylla på och upprätthålla optimala nivåer av stabila redox signalmolekyler i huden, ditt största och synligaste kroppsorgan.

Båda produkterna ASEA, från Insidan-Ut och RENU28™, från Utsidan-In – innehåller båda signalmolekyler som hjälper vår kropp att komma i naturliga balans och som därmed hjälper vår kropp att reparera sig själv och ersätta dåliga/skadade celler på ett bättre sätt än vi tidigare haft möjlighet till.
De revolutionerande produkterna är patenterade och fyller på, vad vi naturligt förlorar vid åldrandet och stödjer våra celler där det största behovet finns. Stabila redox signalmolekyler slår på gener och håller igång all kommunikation av vårt nätverk av alla molekylära komponenter i våra kroppar och hjälper att koordinera alla aktiviteter inuti cellerna på det mest fundamentala vis.

Cellulär kommunikation är avgörande för allt liv.
Signalmolekylerna utgör ”arbetarna” i kroppen och näringen är ”materialet”. ASEA™ har även utvecklat en vitaminserie ASEA VIA™ som förser våra celler med den näring vi behöver.

Genom att maximera oss tillräckligt med signalmolekyler och ge näring som kroppen kan ta upp, får vi ett fullständigt och långsiktigt välbefinnande.

ASEA är det enda företaget som tillhandahåller kroppsegna signalmolekyler.

Mer information om Signalmolekyler finns på www.aseaglobal.com och www.aseascience.com

ASEA Production Facility Tour

https://aseascience.com/asea-products/asea-production-facility-tour/

The Science of ASEA - Europe - SWEDISH Subtitles

 https://youtu.be/ntnN0ZsEBmQ

ASEA

ASEA:s SIGNALMOLEKYLER

Vår livsstil: stress, brist på sömn, vad vi äter och dricker, dålig syresättning, stillasittande mm. påverkar våra liv negativt och minskar normal cellfunktion. Vårt försvar och kroppens egen förmåga att upprätthålla en korrekt balans av signalmolekyler och den kemiska processen av Reductanter och Oxidanter avtar. Forskning visar att signalmolekyler påverkar KROPPENS ALLA SYSTEM.

ASEA är det enda företaget i världen som erbjuder stabila signalmolekyler – det första och enda - och räknas som det mest banbrytande genombrottet i sin klass och som anses vara en av de stora upptäckter som kommer kunna påverka vårt välbefinnande stort i framtiden.

Oavsett hälsoutmaning kan tillskott av ASEA:s signalmolekyler optimera kommunikation så signalerna går fram i varje system i din kropp. De får våra celler att börja ”prata med varandra” och fungera som de är avsedda att göra. Vid brist på signalmolekylerna går signalerna inte fram och det kan jämföras med en mobil utan täckning.

asea-via-28

RENU28™

I vår strävan efter friskare hud, finns ett oändligt utbud av produkter att välja mellan, från det överkomliga till det dyra. I en bransch översvämmad med hudvårdsprodukter står RENU28 ensam i sin klass.

RENU28™ Föryngrande Gel revolutionerar vårt sätt att tänka på hudvård. Vår grundläggande hudvård börjar i våra celler.

RENU 28 EU SWEDISH - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=e1tz6-MqeCQ

 

RENUADVANCED från USA markanden

RENU ADVANCED™

Vår ungdomliga skönhet försvinner när vi åldras, det brukar först märkas på huden som får rynkor med synligt åldrande hud. Idag kan vi bromsa denna process och även återfå vår naturliga skönhet.

ASEA har utvecklat ett exklusivt hudvårdssystem som ger alla fördelarna vi önskar får att bibehålla vår naturliga skönhet med färre rynkor.

Idag har vi möjlighet att återfå en slät och vacker hud med RENU28 och RENU ADVANCED – ett komplett naturligt hudvårds system innehållande signalmolekyler, som passar alla hud typer.

RENU Advanced Product Video

https://www.youtube.com/embed/JCtnjp5NnAU

ASEA VIA

ASEA VIA

Rätt näring är en viktig del i långvarig hälsa. Även om vi äter medvetet så vet vi inte säkert att vi får i oss de näringsämnen vi behöver för att hålla oss friska. Tillskott kan vara ett bra sätt att fylla på luckorna. ASEA VIA är vad namnet antyder: vägen till ett komplett långsiktigt välbefinnande. Näringsämnena i denna linje av kosttillskott ger näringsgrunden för verkligt och fullständigt välbefinnande.

ASEA VIA Source™, innehåller de mikronäringsämnen vi behöver, tillverkat av hela livsmedel.
ASEA VIA Biome™, ett probiotiskt fullspektrum.
ASEA VIA LifeMax™, för aktiv livsstil och ökad vitalitet.
ASEA VIA Omega™, stödjer hjärta och hjärna.

Varje produkt i ASEA VIA™ – linjen innehåller ett unikt och egenutvecklat komplex av näringsämnen som är speciellt utformade för att maximera ditt näringsupptag.

innovation for alla
ASEA:s produkter är inte avsedda att diagnosticera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom eller medicinskt tillstånd. Den presenterade informationen bör inte användas för terapeutiska ändamål eller som en ersättare för din egen läkare. Inget av de uttalanden som har gjorts har utvärderats av FDA

Om du vill lära dig mer om hur du kan uppleva optimalt välbefinnande och kanske även göra en skillnad i andras liv,

kontakta oss för mer information, se under kontakter.

Signalmolekyler FRÅGOR OCH SVAR

Asea stor

ASEA flaskan innehåller biljoner stabila, perfekt stabiliserade signalmolekyler liggande i en orörd saltlösning – samma molekyler som finns i människokroppens celler. Signalmolekyler produceras i vår kropp och är avgörande för att våra celler ska fungera och må bra. Efter 12 års ålder börjar vår egen tillverkning avta och vid 70 års ålder har vi ca 10% egen tillverkning kvar. ASEA är världens enda källa för att fylla på signalmolekyler.

RENU28 - Vanliga frågor

faq renu 28

RENU28 uppmuntrar hudens naturliga styrka och elasticitet genom att tillhandahålla kroppsegna Redox signalmolekyler i en säker, enkel och naturlig metod för hudens välbefinnande.

Med daglig applicering av RENU28 ger du din hud föryngrande redox signalmolekyler som förbättrar din hud på cellnivå. Oavsett vad dina problem eller hudskador kan vara, oavsett om det är ojämnhet eller torrhet eller fina linjer – oavsett var på kroppen de är – kan RENU28 hjälpa till.

Cellsignalering & Signalmolekyler
Frågor och Svar

cellsignalering

Signalmolekyler skapas i varje cell och fungerar som mobilmeddeande budbärare, vilket hjälper till att skydda, föryngra och hålla cellerna att fungera på optimala nivåer.

ALLA PRODUKER SOM SÄLJS AV ASEA HAR 30 DAGARS ÅTERBETALNINGSGARANTI, ERBJUDER FULL SUPPORT, FRIA UTBILDNINGAR OCH WEBINAR. OM DU VILL HA MER INFORMATION ELLER HAR FRÅGOR OM GARANTIN KONTAKTA DIN ASEA PARTNER SUPPORT.

Har du fått svar på dina frågor? JA eller NEJ. (Vänd dig i första hand till den person som rekommenderat denna sida).

OBS!  Intresserad att beställa? Vänd dig i första hand till den personen, som först tipsade dig om ASEA:s produkter, se under KONTAKTER.

think celluar for health