sv Swedish

MS

När min vän frågade mig om jag hade hört talas om detta genombrott inom bioteknologiska produkter för välbefinnande tyckte jag egentligen inte att jag hade några problem och jag hade såklart inte hört talas om dessa avancerade lösningar. Jag kände hittills till antioxidanter, vitaminer, fettsyror och det gamla vanliga som man får info om via reklam etc.

Min upplevelse av signalmolekyler startade som en idé om att förebygga kroppens förfall och att få behålla nuvarande goda status. Jag har alltid varit mån om min hälsa på ett naturligt sätt. Har knappt ens tagit värktabletter.

Redan efter första natten förstod jag att något var annorlunda. Jag hade inte sovit så gott och djupt på många månader! Jag märkte att jag återfick min ursprungliga energi, leder blev smidigare, huden fick en ny lyster och kändes fräsch igen. Många hudmärken och hudflikar har försvunnit helt. Gråa hårstrån har blivit färre och min hårfärg är mer som när jag var 40. Jag har inte längre värmeslag på nätterna, humöret har blivit avsevärt bättre, jag är inte längre i behov av att ta hormoner, besvär med känsliga tandhalsar har försvunnit.

Min sons starka reaktion på kattpäls avstyrdes en kall nyårsnatt i Norrland. Straxt innan läggdags började han hosta och låta i luftrören…På 15 min efter att jag gav honom en klunk ASEA tillskott sov han som en stock. En annan gång hjälpte jag en flicka som fått in sin fot bland ekrarna på sin cykel. Vi smörjde med Renu28 och efter 10 min kunde hon gå hem från olycksplatsen med sin mamma utan ont i foten. Mamman ringde upp mig senare och tackade så mycket.

Idag orkar jag vara heltidsarbetande enastående mamma och en fin förälder till min tonåring. Det är värt ALLT!!! Till syvende och sist är det våra goda relationer som räknas i slutet. Och de har jag fått många fler av tack vare ASEA och fler blir det när jag berättar vidare om de förändringar i kroppen jag upplever och människor blir nyfikna på alternativ till konventionella föråldrade vägar till välbefinnande. Tur att vetenskapen går framåt!

-Maria Sastre

 

 

 

Scroll Up