sv Swedish

IW

Jag började med ASEA:s tillskott signalmolekyler och Renu28 i september 2019. Då hade jag svårt att röra flera leder och haltade faktiskt fram, fick inte ihop min högra hand och kunde inte knyta den. Jag hade också sedan några år tillbaka haft dåliga celler i min urinblåsa och genomgått 3 kirurgiska ingrepp.

Efter endast en vecka märkte jag hur min kropp började förändras på insidan och började fungera som när jag ung, då insåg jag att det skulle påverka andra problem positivt vad gällde mina celler som hade förökat sig till dåliga celler i underlivet. Detta gjorde att jag blev optimistisk vad gällde andra vitala delar av min kropp, jag hoppade att även dessa skulle börja fungera igen. Efter ca 8 månader var kroppen nära nog i balans och efter drygt 14 månader fick jag besked om att allt var i balans och det behövdes inte fler kirurgiska ingrepp.

Numera kan jag knyta ihop min högra hand och även knä, fotled och fingerleder är utan obehag och mer flexibla. Jag rör mig mer ledigt utan stelhet, inget obehag när jag går i trappor. Andra positiva resultat är utväxt av ögonfransar, finare lyster i ansiktet och ett återkommande hudproblem på hakan är idag helt borta samt en uppluckrad tånagel är fin igen. Använder ASEA kosttillskott även som förebyggande mot olika obalanser.

Det är uppenbart att REDOX har en stor påverkan, så att våra celler kan göra det de är avsedda att göra, nämligen att hjälpa kroppens förmåga att reparera sig själv. Jag kommer att fortsätta med ASEA och Renu28 framöver och hoppas på fler goda resultat.

-Ingbritt Wängborg

Scroll Up