sv Swedish

ILO

Jag kom i kontakt med Asea en aprildag våren 2017 via en god vän. Hon hade själv nyligen börjat använda produkterna. Jag minns att jag tänkte att jag skulle testa i 6 månader.  Så blev det inte då jag fortfarande efter drygt 3 år fortfarande trivs bra med Aseas produkter eftersom jag mår så bra av dem.  Förutom att mitt minne idag är avsevärt mycket bättre än förut så har jag noterat jag idag kan sjunga högt både i kör och vid andra gemensamma sångtillfällen då rösten är klarare. Jag har t o m fått beröm för mina höga fina soprantoner, något som många i min ålder inte längre når upp till då de klara höga tonerna är så mycket svårare att sjunga när vi blir äldre.  Så jag är stolt över mitt yngre stämband.

Jag noterar även att jag orkar mer och återhämtar mig snabbare när jag tränar på Friskis eller joggar runt i spåret. Jag är än mer morgonpigg än jag varit förut.

Renu28 gelen stryker jag över min mage om jag känner ett molande obehag och då försvinner den inom en halvtimme, likväl har den tagit bort en fläck/ett brunt märke helt samt gör att diverse hudskador snabbare blir bättre. Jag har även använt den om jag känner obehag i halsen och då stryker jag gelen på halsen upprepade gånger varvid besvären brukar försvinna.  Jag har inte ätit apelsiner på mer än 10 år men idag kan jag äta dem utan att få ont i min mage.

Jag har även kompisar som tycker att jag idag ser yngre ut än förut, så jag kommer fortsätta använda dessa produkter och har inte en tanke på att sluta med dem – de tillhör en del av mitt liv likväl som frukostgröten då både gröten och Asea produkterna gör att jag mår väldigt bra. Jag förstår att det är fler delar i kroppen som mår bättre idag än mitt stämband och minne.

-Inga-Lill

Scroll Up