sv Swedish

EG

Jag började med ASEA tillskott 2017 direkt när jag fick provsvar på en halsknöl. De sista åren hade jag varit trött och det kändes som om min kropp hade slutat fungera, jag hade sömnproblem, mycket oro och jag såg på huden att jag åldrades snabbt.

Tog rekommenderad max dos som komplement till medicineringen och fick snabbt många positiva förändringar. Inom 10 dagar fick jag djupsömn och blev lugn, naglar och hud förbättrades. Jag upplevde en ”inre storstädning”, som även märktes på huden och ansiktet som blev slätare. Det var ingen tvekan för mig att jag hittat det jag behövde, slutade med min medicinska behandlingen efter 11 mån, pga. biverkningarna i form av sår på benen.

Idag är jag helt återställd och kroppen fungerar igen och jag tänker leva frisk resten av mitt liv och jag har dessutom fått tillbaka min tidigare energi och arbetslust! Det är härligt att kunna jobba när jag vill, med vem jag vill och samtidigt göra gott för andra.

Det viktigaste för mig idag är att må bra och skydda och föryngra mina organ. Jag känner mig som 30 och har mer energi och färre rynkor än för 3 år sen. vv

Elisabeths 7 FÖRE- och 7 EFTERBILDER

-Elisabeth Gustafson

Scroll Up