sv Swedish

AG

Jag började motvilligt med Kosttillskott från ASEA samtidigt som min fru började för drygt 3 år sen. Trodde inte jag behövde någonting extra, då jag mådde bra utan några besvär.

Det första jag lade märkte till var att skägget började växa…sen kom det lite mer hår …sen började håret och skägget ändra färg. Idag är det mer brunt än grått.

Efter en trafikolycka gick jag med rollator med både brutet lårben och en komplicerad knäskada i både led- och korsband. Med extra dos samt applicering av RENU28 flera gånger/dag återfick mitt knä helt ursprungsfunktionen, till ortopedens stora överraskning och han sa även att en operation inte hade åstadkommit en bättre knäfunktion.

Min kropp återhämtade sig även bra efter den stora hjärtoperationen och året därefter har jag fasat ut samtliga mediciner (16st). Jag mår bra idag, har full energi och arbetar heltid med mitt företag och har ingen tanke på att pensionera mig än. En av mina uppgifter är att utveckla nya tekniska lösningar – tror själv att även tillskottet Omega3 är till stor hjälp för att både för mitt hjärta och min hjärna fungerar så bra.

-Åke Gustafson

Scroll Up